včera proběhlo první letošní jednání zastupitelstva města a přinášíme Vám souhrn toho nejdůležitějšího.

PF 2023

31.12.2022

Konec roku bývá časem bilancování a hodnocením toho, co se povedlo a co se nepovedlo.

Vážení Benešáci, na konci října 2022 jsme podpisy stvrdili koaliční smlouvu pro volební období 2022 - 2026. Jak jsme Vás již informovali, tak koalice bude fungovat ve složení Benešov pro život, Volba Benešov a SPOLU.

povolební vyjednávání v našem městě jsou u konce. Proces to byl poměrně dlouhý a komplikovaný. Chvíli vše nasvědčovalo tomu, že vstoupíme do volebního období jako opozice, vývoj se však nakonec stočil opačným směrem, a to k našemu místu ve vedení města. V tomto článku Vám nastíníme, jak jsme k takovému závěru dospěli.

Sousedé, přatelé, kamarádi, děkujeme za podporu a za důvěru! Máme 5 mandátů a je to pro nás velká odovědnost! Budeme pracovat pro Vás!

V současné době vzniká mnoho diskusí o zahájením vytápění objektů. Žádný katastrofický scénář se nekoná. Podmínky pro zahájení vytápění zůstávají podle platné vyhlášky nezměněny.

Již v pátek 23. a v sobotu 24. 9. 2022 jsou volby a máme číslo 6! Jít k volbám je důležité, jděte tedy prosím volit. Budeme rádi, když si vybere nás, sdružení nezávislých kandidátů Benešov pro život. Jsme jediný subjekt, za kterým nestojí politická strana/hnutí, stojíte za námi Vy, občané Benešova! Váš hlas totiž znamená změnu! Děkujeme!

Ve středu jsme na náměstí uspořádali setkání s občany a premiérový ročník soutěže "Povidlák" o nejlepší výrobek z povidel. Nejchutnější koláč upekla paní Eva Matějovská, ještě jednou gratulujeme!

Fotogalerie