Ve spolupráci s firmou Schreiber jsme uspořádali besedu a prezentaci výrobků benešovské mlékárny v Klubu seniorů. Naši zástupci Jakub Hostek a Jindřich Bulan probrali s účastníky, co je potřeba v Benešově zlepšit a zároveň jsem se domluvili na další spolupráci. Už teď plánujeme a těšíme se na další akce.

Potkejte se s námi ve středu 7.9. od 12:00 - 16:00 na náměstí v Benešově. Probereme na čem je v našem městě potřeba zapracovat. Pro děti je připravena zábava i nějaké to mlsání. Zapojte se do soutěže o nejlepší výrobek z povidel (koláče, buchty apod.) a vyhrajte POVIDLÁKA.

Když hodíte ve hře kostkou číslo 6, můžete nasadit nového hráče. Když zvolíte ve volbách číslo 6, můžete nasadit nové lidi do vedení města. To přesně Benešov potřebuje, někoho nového, nezávislého, za kterým nestojí žádná politická strana, ale Vy, Benešáci. Jsme Benešov pro život. Jsme číslo 6.

Nestojí za námi nikdo jiný než Vy, Benešáci! Jsme jediný skutečně nezávislý kandidát do voleb. Nestojí za námi politická strana ani hnutí, jsme sdružení nezávislých kandidátů Benešov pro život

Také je Vám ve městě horko a hledáte trochu stínu, nebo raději do centra města teď ani nejdete?

Podařilo se nám sesbírat bez mála 1300 podpisů na podporu naší kandidatury do Benešovského zastupitelstva.

Dobrý den, Benešáci. Mnohokrát děkujeme za Vaše pozitivní ohlasy na náš spolek "Benešov pro život". Na začátku našeho fungování, jsme řekli, že chceme zapojit lidi do dění v našem městě a přispět k jeho dlouhodobému a všestrannému rozvoji.

Dobrý den Benešáci, minulý týden jsme tu společně řešili bezpečnost dopravy a téma u Vás mělo velký ohlas. Což nás velice těší! S tím souvisí také téma zklidňování dopravy ve městech a otevírání veřejného prostoru lidem.

Fotogalerie